SIMULATOR IAR 80


Pentru cei doritori să încerce „un zbor” cu IAR 80 în simulatorul Flightgear, am prezentat în continuare un set de instrucțiuni pentru instalare și folosire a programului.

Instalați Flightgear și simulatorul IAR 80 pe calculatorul D-vs.  După instalare funcționeaza făra conexiune la internet.

Instrucțiuni de instalare

Încercați să va familiarizați cu amenajarea cabinei.

Cabina IAR 80

Încercați sa deprindeți procedurile din manualul de zbor.

Manual de zbor IAR 80 simulator Flightgear

Folosiți tastele specifice pentru manevararea avionului .

Legendă taste simulator 

În plus, puteți viziona câteva tutoriale din alt simulator, care explică diverse aspecte teoretice ale pilotajului pentru avioane din această categorie.

Tutoriale comenzi motor

Tutoriale acrobație 

Tutoriale manevre luptă

Notă :

Simulatorul Flightgear  IAR 80 este recomandat pentru familiarizarea cu avionul și configurația cabinei,  folosirea principalelor comenzi,  precum și procedurile de pornire, decolare , aterizare…

A fost realizat în 2010 de Emilian Huminiuc.

Între timp, cei de la Flight gear au facut mai multe upgrade-uri.
Deoarece adaptarea variantei de software a avionului IAR 80 ar necesita un efort deosebit și ținând cont de faptul că Flightgear are unele limitări,  Emilian s-a concentrat  în dezvoltarea variantei IAR 80 pentru simulatorul X-Plane, o variantă mult îmbunătațită, pe care sperăm să o prezentăm curând.

Din aceste motive, sperăm să întelegeți ca simulatorul FG IAR 80, are unele mici abateri față de original, dar, este foarte util pentru acomodarea cu „zborul” într-un IAR 80.

Vă mulțumim și vă stam la dispoziție cu orice fel de informații.

Sperăm să zburați mai bine decât pilotul din următorul clip..

Succes.. !!